Verkar det som att vi vet vad vi sysslar med?

Välkommen att kontakta oss »

TJÄNSTER

Detta kan vi hjälpa dig med:

  • Bygga en hemsida
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Sociala Medier (vad skriv om Ert företag i bloggar, på Facebook, Twitter etc?)
  • E-handel
  • Projektledning
  • Webbdesign

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

JAG VILL HA EN NY HEMSIDA - KAN NI HJÄLPA MIG?

Givetvis kan vi det. Vi har över tio års erfarenhet av webbutveckling och kan hjälpa dig med allt från enkla hemsidor till avancerade e-handelssystem.

SOCIALA MEDIER

Sociala Medier är på allas läppar dessa dagar. Bör vi finnas där och vad innebär det? Vi hjälper er att hålla koll på vad som skrivs om Ert företag på bloggar, Facebook, Twitter och andra kanaler (så kallad Social Media Monitoring).
Vi kan även hjälpa er att öka er närvaro i dessa kanaler. Tillsammans går vi igenom var ni bör synas och hur vi kan göra det på bästa sätt. Idag skapar t.ex. många en s.k. "Fan-sida" på Facebook, men varför gör man det egentligen?

SÖKMOTOROPTIMERING - SEO

"Syns du inte på Google så finns du inte" - så skulle man kunna sammanfatta hur läget ser ut på internet idag.
Vi ser till att din sida byggs på "rätt" sätt så att Google och andra sökmotorer ska hitta den så lätt som möjligt. Är du ute efter en mer avancerad strategi för att hamna högt i träfflistorna är du välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt paket.
Men kom ihåg, det finns aldrig några garantier för en hög placering på Google.

GOOGLE ADWORDS

Vill du börja annonsera på Google men vet inte riktigt hur man gör? Vi hjälper dig att registrera ett konto hos Google Adwords och sätta igång din första kampanj. Självklart kan vi även övervaka dina kampanjer om du så önskar.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics är ett av marknadens kraftigaste analysverktyg. Det är även gratis(!). Vid en första anblick kan det dock verka betydligt krångligare än vad det är.
Vi hjälper dig att implementera det och sätter dig in i det så att du känner att du får ut den informationen som är viktig för just dig och din hemsida.

PROJEKTLEDNING

Ska Du dra igång ett nytt projekt men vet inte riktigt var du ska börja? Du vet vad du vill ha men inte hur du går vidare? Du kanske har blivit kontaktad av en annan byrå som lämnat en offert som lika gärna kunde vara på grekiska? Då kan det vara skönt att kontakta en oberoende part som hjälper dig att förstå vad det är du går med på samt ser till så att du inte betalar onödigt mycket pengar.

Lookilooki!